Versenyengedélyek kiadása

Kedves Tagtársak!
 

Idén üzembe állt a Magyar Vitorlás Szövetség Vihar 2.0 rendszere mely az egyesületek és versenyzőik adatait hivatott nyilvántartani.
 

A rendszer a http://vihar.hunsail.hu címen érhető el.
 

Aki versenyezni szeretne, annak a versenyengedélyt a Vihar rendszeren keresztül kell megigényelnie az Egyesületnek, valamint a versenyzőnek ide kell feltölteni a sportorvosi engedélyt és a hajóvezetői engedélyt is beszkennelve.

 
Szintén változott az engedélyek díjbefizetésének módja. Az igénylés után a MVSZ az egyesületnek küldi a számlát és az egyesületnek kell kifizetnie a versenyengedélyt.
A versenyzőnek ezért még az igénylés előtt be kell fizetni a versenyengedély díját az Egyesület pénztárába.
 
Az idei évi versenyengedélyek díja a következő:
Felnőtt: 11 500,-
Gyerek: 3 500,-
 
A rendszerben minden egyesület rendelkezik a saját versenyzőinek adminisztrációs lehetőségével. Ahhoz, hogy valaki be tudjon lépni, szükség van egy email címre melyet az adminisztrátor beállít az adott versenyzőhöz.
Ezután a rendszer küld egy belépési üzenetet a megadott címre ahol meg lehet adni egy jelszót a későbbi bejelentkezésekhez.
Dokumentumokat feltölteni ezután lehetséges.
 
Amennyiben valaki az elmúlt 3 évben regisztrált versenyző volt, a MVSZ automatikusan felvitte a rendszerbe. Új versenyzőknek 5 000,- Ft. regisztrációs díjat is kell fizetniük.
 
Aki versenyezni szeretne az kérem keresse meg az Egyesületet!
 
 

Jó szelet!

Balatonfenyvesi Vitorlás SE
sfy39587f04